علی جعفرآبادی، دبیر اجرایی سیر مطالعاتی امام موسی صدر، در گفت‌وگو با روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر درباره این طرح گفت: از آرزوها و خواسته‌های قدیمی و چندین سال? ما در مؤسسه فراهم کردن زمینه‌هایی برای عمومی کردن اندیشه و آثار امام موسی صدر بوده است.

وی افزود: در این باره، طرح‌های گوناگونی مطرح شد ولی هر بار  به عللی کار انجام نمی‌شد و عقب می‌افتاد تا اینکه در پاییز امسال (1391) موفق شدیم یک دوره آزمایشی سیر مطالعاتی را در مؤسسه برگزار کنیم. از آن دوره تجربیات ارزشمندی به دست آوردیم و پس از چندین جلسه و جمع‌بندی نقاط ضعف و قوت و موضوع‌بندی آثار امام موسی صدر و نیز سطح‌بندی آثار، از آسان به مشکل، توانستیم سیر مطالعاتی آسان به مشکل و تا حدودی موضوعی آثار را آماده کنیم.

جعفر آبادی گفت: این سیر در سه سطح تنظیم شده و ان‌شاءالله سطوح تکمیلی و تخصصی نیز در آینده به آن افزوده می‌شود و سطوح تکمیلی ناظر به حوزه‌های تخصصی‌تر و نیز حاوی مطالعات تکمیلی برای پژوهشگران خواهد بود.

وی در پاسخ به زمان‌بندی نخستین دوره گفت: افتتاحیه این دوره روز یکشنبه 29 بهمن 1391 بود و تا آخر اردیبهشت 1392 ادامه خواهد داشت.

دبیر اجرایی سیر مطالعاتی امام موسی صدر افزود: در این دوره حدود شصت نفر شرکت خواهند کرد و برای پاسخ‌گویی به تقاضای این افراد ناگزیر شدیم که این دوره را در دو کلاس جداگانه برگزار کنیم و متأسفانه به علت تکمیل ظرفیت نتوانتسم در خدمت برخی متقاضیان باشیم.

وی افزود: جلسات هفتگی روزهای یکشنبه ساعت 15 و 17 و با راهنمایی آقای مهدی فرخیان و آقای دکتر پیغامی برگزار می‌شود.

جعفرآبادی در پاسخ به پرسشی درباره دوره‌های آینده و چگونگی ثبت نام در آن دوره‌ها گفت: متأسفانه افراد دیگری نیز علاقه‌مند شرکت در این دوره از سیر مطالعاتی بودند که ما نتوانستیم در خدمت آن‌ها باشیم؛ برخی به علت تکمیل ظرفیت دوره و برخی هم به علت سکونت در شهرهای دیگر. برآنیم تا با به‌روز نگه داشتن صفحه مخصوص سیر مطالعاتی در سایت مؤسسه بتوانیم علاقه‌مندان را مطلع نگه داریم تا ان‌شاءالله در دوره‌های بعدی بتوانیم در محل مؤسسه در خدمتشان باشیم.






برچسب ها : امام موسی صدر  ,